Sommarnytt

Att ha en hemsida som innehåller släktforskning ger en mångfasetterad palett av nya erfarenheter. Fick för ett par veckor sedan ett mail från en annan släktforskare som hade hittat min hemsida i samband med sitt forskande. Han informerade om att jag eventuellt kunde ha gjort ett litet misstag i min forskning. Jag kontrollerade hans hypotes och mycket riktigt så hade jag tagit fel på person. En Brita Jansdotter som jag angivit varit född 1778 var fel Brita. Min visade sig vara född 1779. Hade jag kollat upp min första ledtråd i Disbyt hade detta inte hänt. Detta visar bara att en extra koll alltid ska till. Ny är felet rättat och hustru Christina har fått rätt anmoder. Även texten i inlägget Christina Hemmings Rötter del 3 har justerats.

Ha en trevlig sommar på er alla läsare.

Stig Lombard


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Tack för ditt inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.