Släktträff 2022-08-13

För ett år sedan så firade vår sommarstuga Lyckebo 80årsjubileum på nuvarande plats. I samband med detta firande bjöd jag in en del släktingar som jag hade hittat i min släktforskning och vid hade en trevlig eftermiddag med en hel del släktprat. Jag fick lite blodad tand så jag bestämde mig för att återupprepa fjolårets succé. Sagt och gjort jag börjar planera det hela. Förra året hade vi beställt maten från Old School Engelholm. En restaurang som drivs av Craig & Gabriella och de hade levererat i toppklass. Eftersom jag räknade med att vi kunde bli upp till 50 personer så bokade jag hela deras lokal som tar upp till 50 personer. Lördagen den 13 augusti vid lunchtid drog vi igång. Total blev vi 27 personer som kom. Vissa hade aldrig träffat varandra tidigare. Åldersspannet var brett. Födelsedatum från 1935 till 2012. Det blev en väldigt lyckad eftermiddag. Jag hade skapat flera släktträd som visade hur vi alla var släkt med varandra. En del fotografier analyserades och kompletterades med namn efter gemensamma ansträngningar. Nedan är lite bilder från vår träff. Jag tror nog att vår träff kommer att upprepas inom en snar framtid.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Tack för ditt inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.