Mitt första inlägg

Hej idag känner jag mig så bekväm med att försöka vara bloggare att jag nu börjar skriva mitt första inlägg. Har nu suttit framför datorn i två veckor och försökt förstå hur programvaran är uppbyggd. Hur jag bygger upp sidan med olika block. Vad jag kan göra när det gäller grupperingar samt andra finesser. Sammanfattningsvis kan jag konstatera att programvaran fyller mina behov. Så nu är det dags för mig att fylla sidan med mina ord. Jag kommer inte göra sidan offentlig förens jag har fyllt den med lite basfakta. Detta innebär att du som läsare kommer att hitta inlägg som skrevs före den dag jag gjorde sidan offentlig.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Tack för ditt inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.